Aké sú účinky melatonínu?

Aké sú účinky melatonínu?Melatonín je amínový hormón produkovaný epifýzou v tele. Jeho sekrécia kolíše so zmenou dňa a noci, vo všeobecnosti menej sekrécie počas dňa, čo udrží ľudí v bdelom stave, zatiaľ čo sekrécia v noci je 5 až 10-krát viac ako počas dňa, ľahko navodzuje spánok. To znamená, že melatonín má za úlohu kontrolovať spánkový režim a upravovať biologické hodiny.melatoníntiež hrá podpornú úlohu pri regulácii imunity a endokrinného systému, odďaľuje starnutie, zmierňuje migrénu a pôsobí protinádorovo.

melatonín

Účinnosť a úlohamelatonín

1, Zlepšite spánok

Melatonín môže ľudí prinútiť rýchlo zaspať do hlbokého spánku, znížiť počet prebudení počas spánku, zlepšiť kvalitu spánku, pretože pásmová choroba spôsobená poruchami spánku má veľmi dobrý kondicionačný účinok, v porovnaní s inými pomôckami na spánok sú vedľajšie účinky melatonínu oveľa menšie, tiež v poslednej dobe rokov sa melatonín stal novým obľúbeným nespavcom.

2, oddialenie starnutia

Melatonín je endogénny hormón, môže odstrániť voľné radikály, antioxidant, chrániť integritu buniek, takže užívanie melatonínu môže urýchliť metabolizmus tela, účinok proti starnutiu.

3, regulovať endokrinný systém

Štúdie ukázali, že melatonín môže regulovať ovuláciu žien, regulovať menopauzu endokrinnými poruchami vedúcimi k emocionálnym problémom, problémom so spánkom, je blízkym priateľom žien.

4, bielenie a odstránenie škvŕn

Melatonín je široko používaný v bieliacej a hydratačnej kozmetike, bielenie účinnosti odstraňovania škvŕn, vyhľadávané milovníkmi krásy.

Rozšírené čítanie:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. má dlhoročné skúsenosti s extrakciou rastlín. Dá sa prispôsobiť potrebám zákazníkov. Má krátky cyklus a rýchly cyklus dodania. Mnohým zákazníkom poskytuje komplexné produktové služby, aby splnili ich rôzne potreby a zabezpečiť kvalitu dodávky produktu.Hande poskytuje vysokú kvalitumelatonínsurovina. Vitajte a kontaktujte nás na čísle 18187887160 (číslo WhatsApp).


Čas odoslania: 22. septembra 2022