Melatonínový prášok Cas 73-31-4 Factory

Melatonín je hormón vylučovaný epifýzou a má rôzne fyziologické účinky v ľudskom tele. V posledných rokoch, s prehlbujúcim sa výskumom melatonínu, sa jeho použitie v oblastiach, ako je medicína a produkty pre zdravie, čoraz viac rozširuje.

Melatonínový prášok Cas 73-31-4 Factory

Melatonínový prášoksa používa hlavne v oblastiach, ako je medicína a zdravotnícke produkty. V oblasti medicíny možno melatonínový prášok použiť na liečbu chorôb, ako je nespavosť, depresia a úzkosť. Výskum ukázal, že melatonín dokáže regulovať spánkový rytmus ľudského tela a zmierňuje problémy so spánkom, ako je nespavosť. Okrem toho má melatonín aj antioxidačné a imunitné regulačné účinky, ktoré môžu predchádzať a liečiť rôzne choroby.

V oblasti zdravotníckych produktov,melatonínový prášokje tiež široko používaný. Môže sa použiť na výrobu rôznych zdravotných produktov, ako je melatonínový perorálny roztok, melatonínové kapsuly atď. Tieto produkty sa zvyčajne používajú na reguláciu biologických hodín tela, zlepšenie kvality spánku a zmiernenie problémov so stresom a úzkosťou. V posledných rokoch sa dopyt po zdravotných produktoch s melatonínom zvyšuje a vyhliadky na trhu sú veľmi široké.

Hande BiologicalTováreň na melatonínový prášokje profesionálny podnik, ktorý vyrába a predáva melatonínový prášok. Továreň má moderné výrobné zariadenia a technológie, ktoré dokážu zabezpečiť vysokú čistotu a stabilitu produktov. Zároveň má továreň aj profesionálny výskumný a vývojový tím, ktorý môže poskytnúť personalizovaný produkt riešenia podľa potrieb zákazníka.


Čas odoslania: 29. mája 2023