Melatonín je len pre tieto tri skupiny ľudí

Čo je melatonín?Melatonín bol prvýkrát objavený v roku 1953 a je to neuroendokrinný hormón, ktorý je prirodzene produkovaný ľudským a cicavčím sekrečným systémom.melatonínsa podieľa na množstve úloh v ľudskom tele, z ktorých najdôležitejšia je regulácia ľudských „biologických hodín“ – cirkadiánneho rytmu, aby sa človek rýchlo dostal k spánku.

melatonín

Vo všeobecnosti pred 40. rokom života postačuje telu vlastná sekrécia melatonínu pre normálne fungovanie organizmu a nevyžaduje ďalšie dopĺňanie.Existujú aj nespavosti, ktoré nie sú spôsobené zmenami melatonínu, takže dopĺňať telu melatonínovými produktmi sa sotva vyplatí.

Byť presný,melatonínje indikovaný len pre nasledujúce 3 podmienky.

1, nočné zmeny, pracovníci na denné spánkové zmeny: tento typ ľudí často „čiernobieli“, užívanie melatonínu ich môže podnietiť k ospalosti, aby sa upravili narušené biologické hodiny.

2, ľudia s časovým posunom spánku: môžu použiť melatonín na prispôsobenie sa späť normálnemu rytmu.

3, potreba cestovateľov jet lag: doplnky melatonínu, ktoré pomáhajú zmierniť nepohodlie spôsobené jet lagom, aby sa zmiernil „jet lag“.

Títo ľudia s poruchami spánku v dôsledku nedostatku melatonínu, potom 1-2 hodiny pred spaním užiť 2 mg melatonínu môžu mať lepší vplyv na spánok.

Melatonínové produkty v Číne patria do kategórie zdravotných produktov, potom popis jeho zdravotných benefitov je: regulácia biologického rytmu, zlepšenie spánku.

Poznámka: Potenciálna účinnosť a aplikácie uvedené v tomto článku sú prevzaté z publikovanej literatúry.

Rozšírené čítanie:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. má dlhoročné skúsenosti s extrakciou rastlín. Dá sa prispôsobiť potrebám zákazníkov. Má krátky cyklus a rýchly cyklus dodania. Mnohým zákazníkom poskytuje komplexné produktové služby, aby splnili ich rôzne potreby a zabezpečiť kvalitu dodávky produktu.Hande poskytuje vysokú kvalitumelatonínsurovina. Vitajte a kontaktujte nás na čísle 18187887160 (číslo WhatsApp).


Čas odoslania: 11. október 2022