Bieliace a protizápalové účinky glycyrizinátu dvojdraselného

Glycyrrhizát dvojdraselný (DPG) sa získava z glycyrrhizauralensis fisch. Účinná látka sa získava z koreňa.

Glycyrrhizinát draselný
Bieliace a protizápalové účinkyglycyrrhizinát dvojdraselný
1. Bielenie
Glycyrrhizinát draselný môže inhibovať produkciu melanínu.V experimentálnej štúdii bola vybraná koža z chrbta morčiat.Pri UVB žiarení mala koža vopred ošetrená 0,5 % glycyrizinátom dvojdraselným vyšší koeficient belosti kože (hodnota L) ako u kontrolnej skupiny a účinok bol významný.Experimentálne výsledky ukázali, že glycyrrhizinát draselný môže významne inhibovať produkciu melanínu.Môže sa použiť na prevenciu pigmentácie kože a produkcie melanínu po pobyte na slnku.Je to potenciálne činidlo na bielenie pokožky.
2. Protizápalové a antialergické
Glycyrrhizinát draselnýovplyvňuje iónové kanály, aktivuje alebo inhibuje aktivitu enzýmov, reguluje látkový metabolizmus a excitabilitu cholinergného nervu pôsobením na hormonálne receptory na bunkovej membráne, aby sa znížila permeabilita steny kapilár a bunkovej membrány, dosiahol sa účel zníženia zápalovej exsudácie a inhibuje sa tvorba a uvoľňovanie histamínu a iných toxických látok, čím hrá dobrý protizápalový účinok.
Rozšírené čítanie:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. má dlhoročné skúsenosti s extrakciou rastlín. Dá sa prispôsobiť potrebám zákazníkov. Má krátky cyklus a rýchly cyklus dodania. Mnohým zákazníkom poskytuje komplexné produktové služby, aby splnili ich rôzne potreby a zabezpečiť kvalitu dodávky produktu.Hande poskytuje vysokú kvalituGlycyrrhizinát draselný.Vitajte a kontaktujte nás na čísle 18187887160 (číslo WhatsApp).


Čas odoslania: 21. júna 2022