Schopnosť Hande R&D

Hande Research and Development

Yunnan Hande Bio-Tech je vybavený profesionálnym tímom pre výskum a vývoj produktov a technológií, ktorý je jedným z hlavných oddelení spoločnosti, na vykonávanie výskumných a vývojových experimentov na nových produktoch a na vytváranie zásadných dizajnových schém pre spoločnosť.

Schopnosť Hande R&D

Od návrhu plánu výskumu a vývoja produktu až po počiatočný experiment a nakoniec dokončenie výskumu a vývoja produktu náš tím výskumu a vývoja vykonal veľké množstvo zberu údajov, aby zabezpečil, že konečný produkt bude mať nulové chyby, čím sa pripravil na následnú hromadnú výrobu.

V súčasnosti je oddelenie výskumu a vývoja Hande vybavené tímom takmer 20 ľudí. Podľa rôznych oblastí výrobkov je rozdelené do troch skupín na vykonávanie výskumu a experimentov na rôznych produktoch a získavanie výrobného procesu produktu.

Počas výskumného a vývojového obdobia projektu spoločnosť tiež postupne požiadala o 20 patentov, vrátane výrobných patentovprírodný paklitaxel,polosyntetická paklitaxel,10-DAB,baicalin,saponíny panax quinquefolium,saponíny panax notoginseng,atď.

V súčasnosti je výskum a vývoj Hande vybavený vybavením a profesionálnymi tímami na pilotné a pilotné testy výskumu a vývoja, ktoré môžu skúmať a vyvíjaťkozmetické suroviny,éterické oleje a rôzne jemnéprirodzene extrahované prášky.V budúcnosti bude Hande pokračovať vo vývoji nových produktov a výskume v nových oblastiach.Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať, ak máte nejaké potreby produktu!!!(Whatsapp:+86 18187887160)


Čas odoslania: 1. decembra 2022