Aké sú výhody 10-deacetylbaccatinu (10-DAB)?

10-Deacetylbaccatin, prírodná zlúčenina s veľkým potenciálom!10-deacetylbaccatinje chemická zlúčenina nachádzajúca sa v listoch tisu (Taxus baccata), ktorá sa používa ako východiskový materiál na výrobu paklitaxelu, chemoterapeutického lieku používaného na liečbu rakoviny. S výhodami, ako je nízka toxicita, ekologická výroba a všestrannosť vo vývoji liekov, 10-Deacetylbaccatin je budúcnosťou liečby rakoviny!

Aké sú výhody 10-deacetylbaccatinu (10-DAB)?

Výhody 10-deacetylbaccatinu (10-DAB):

1.Liečba rakoviny:Paclitaxel sa používa na liečbu rôznych typov rakoviny, vrátane rakoviny vaječníkov, prsníka, pľúc a Kaposiho sarkómu. Funguje tak, že zasahuje do normálneho procesu delenia buniek, čo spôsobuje odumieranie rakovinových buniek.

2. Zlepšená miera prežitia: Ukázalo sa, že paklitaxel zlepšuje mieru prežitia u pacientov s určitými typmi rakoviny, najmä ak sa používa v kombinácii s inými chemoterapeutickými liekmi.

3. Znížené riziko progresie rakoviny: Ukázalo sa, že paklitaxel znižuje riziko progresie rakoviny u niektorých pacientov a zlepšuje mieru odpovede u iných.

4. Minimálne vedľajšie účinky: Paclitaxel má minimálne vedľajšie účinky v porovnaní s inými chemoterapeutickými liekmi, čo môže byť významným prínosom pre pacientov podstupujúcich liečbu.

Extra fakty:

Výroba paclitaxelu z10-DABsa považuje za proces šetrnejší k životnému prostrediu v porovnaní so syntetickou výrobou paclitaxelu, pretože eliminuje potrebu používania nebezpečných chemikálií a znižuje uhlíkovú stopu výrobného procesu. Tisovec tichomorský je navyše obnoviteľným zdrojom, ktorý robí z výroby paclitaxelu z 10-DAB udržateľnú možnosť.

Yunnan Hande Biotechnology Co., Ltd. sa zameriava na výrobu paclitaxelu už 26 rokov a môže dodávať vysokokvalitnéprírodný paklitaxel, 10-deacetylbaccatin(10-DAB),docetaxel, Cabazitaxel, ekdyzón, nečistoty, štandardy, medziprodukty a iné produkty dlhodobo a stabilne. Vitajte a kontaktujte nás a informujte sa!(Whatsapp/Wechat:+86 18187887160)


Čas odoslania: 16. február 2023